SolarVenti

SVP solar, s.r.o. je od roku 2011 autorizovaným partnerem dánské firmy SolarVenti A/S pro Prahu a Čechy. Instalujeme desítky panelů ročně!

Patentované teplovzdušné solární panely SolarVenti se vyrábějí již od roku 1992 a těší více než 55.000 spokojených zákazníků po celém světě i v ČR. Přijďte se na vlastní kůži přesvědčit k nám do firmy, jak SolarVenti funguje. Zavolejte a domluvte si schůzku, rádi Vám panely předvedeme.

Tři funkce v jednom panelu

• Větrání - pokaždé když zasvítí slunce, zajístí SolarVenti proudění čerstvého venkovního vzduchu do Vašeho domu, chaty či chalupy.
  • Odvlhčování - vzduch, který je vháněný dovnitř, vytlačuje různými netěsnostmi nebo jinou ventilací vlhkost z domu.
  • Temperování - vzduch je temperovaný až o 40°C oproti venkovní teplotě. Výrazně tak ušetříte za vytápění

Podívejte se na záznam tv pořadu Receptář Prima nápadů

Panely SV14 a SV3 Vám po předchozí domluvě rádi předvedeme na naší centrále v Praze

Klasické teplovzdušné panely

SV3

SV14

SV20

SV7

SV 30

Sklepní panely

SV14K

SV20K

SV30K

Panely Comfort

Comfort SV14

Comfort SV20

Comfort SV30

Výběr z realizací

Vhodné pro domy, chaty a chalupy

teplovzdušné solární panely SolarVenti Vám poskytnou celoroční bezplatné větrání a odvlhčování. Příjemný rozdíl pak poznáte nejen při příjezdu na chatu či chalupu, ale i při trvalém pobytu v objektu.

Ukázková reference – SolarVenti SV2 na stěnu chaty.

Ukázková reference – SolarVenti SV7 na střeše rodinného domu.

Ukázková reference – 2x SolarVenti SV14 na střechu provozovny.

SolarVenti Vám mohou pomoci s vlhkostí a klimatem uvnitř domu a zároveň Vám i přispějí na vytápění. Po celý rok, bez údržby, pokaždé když slunce svítí – i třeba jen trochu Vám SolarVenti bude do domu, chaty či chalupy posílat zdarma vlažný a suchý vzduch. Zároveň také vytlačí použitý, vlhký vzduch ven. Např. solární panel SV30 při slunečním svitu dovnitř vhání 100 – 150 m3 vzduchu za hodinu. Vháněný vzduch v tomto případě je temperovaný o 40° C oproti venkovní teplotě.

VIDEO YouTube – reportáž

Vlažný vzduch ze solární ventilace si poradí s vlhkostí a pomůže Vašemu vnitřnímu klima tak rychle, že návratnost počáteční investice pro Vaši chatu či chalupu může být i méně než 2 roky. A to hlavně proto, že  temperování, odvlhčování a ventilace solárním panelem Vám umožňuje stáhnout nebo zcela vypnout topení v chatě či chalupě v době Vaší nepřítomnosti.

Větrání zdarma pro všechny

Jakmile začnou sluneční paprsky dopadat na solární kolektor, začnou rychle ohřívat vzduch v panelu, který je umístěný buď na střeše nebo na zdi. Po krátké chvilce se spustí sluncem poháněný ventilátor a ten pak dovnitř objektu vpouští temperovaný vzduch.

Princip teplovzdušných panelů

• Větrání, odvlhčování, temperování

Vzduch, který je vháněný dovnitř, vytlačuje použitý a vlhčí vzduch ven různými netěsnostmi nebo jinou ventilací v domě.

• Právě umístění míst, kterými je použitý vzduch vytlačován ven, má velký vliv na pohyb čerstvého vzduchu z panelu uvnitř Vaší chaty či chalupy.
  • Je-li vstupní vzduchová tryska umístěna např. poblíž krbových kamen, je třeba při odjezdu z chaty myslet na to, aby se komín uzavřel.
  • Pro efektivní větrání více místností je potřeba nechat dveře mezi jednotlivými místnostmi otevřené.

Solarventi-návod k montáži na zeď Solarventi-návod k montáži na střechu

Příslušenství – Talířový ventil se servopohonem

Ventil tedy zabraňuje průvanu studeného vzduchu ve chvíli, kdy panel nepracuje. Eliminuje riziko kondenzace vody v kolektoru. Ventil sám o sobě je méně hlučný než zpětná klapka a také snižuje hluk z venkovního prostředí. Díky svému tvaru a proporcím zvyšuje oproti zpětné klapce průtok vzduchu o 20-30%. Je nezávislý na elektrickém rozvodu protože je poháněn servopohonem je napájen 9V baterií.

Pokračujte na

E-shopSolární ohřev Tepelná čerpadla Solární sprchy