domeček
ŠETŘETE PENÍZE I PŘÍRODU! ZAČNĚTE S NÁMI.

TEPLOVZDUŠNÉ PANELY SOLARVENTI

Slimline model

Samostatný panel se třemi funkcemi v jednom. Odvlhčuje, temperuje, odvětrává.

Sklepní model

Sklepní model s externím ventilátorem navíc, čímž se zvyšuje účinnost panelu.

Comfort model

Panel bez fotovoltaického článku je připojen k síti. Může běžet 24 hodin denně.

Dánské patentované teplovzdušné panely se vyrábějí již od roku 1992 a již má více jak 55.000 spokojených uživatelů po celém světě. SVP solar, s.r.o. je od roku 2011 autorizovaným partnerem dánské společnosti SolarVenti A/S pro Prahu a Čechy. Za tu dobu jsme prodali a instalovali stovky panelů, to se rovná stovky spokojených zákazníku a oblíbenost těchto panelů neklesá. Nevíte, jak tento systém funguje, potřebujete poradit s výběrem panelu, nebo technickým řešením? Zavolejte nám a domluvte si schůzku, rádi vám poradíme a vše ukážeme, funkční modely SV3 a SV14 na ukázku máme u nás na firmě.

Tři funkce v jednom panelu

• Větrání – pokaždé když zasvítí slunce, zajístí SolarVenti proudění čerstvého venkovního vzduchu do Vašeho domu, chaty či chalupy.
  • Odvlhčování – vzduch, který je vháněný dovnitř, vytlačuje různými netěsnostmi nebo jinou ventilací vlhkost z domu.
  • Temperování – vzduch je temperovaný až o 40°C oproti venkovní teplotě. Výrazně tak ušetříte za vytápění

Záznam TV pořadu Receptář prima nápadů.

Výběr z realizací

Vhodné pro domy, chaty a chalupy

teplovzdušné solární panely SolarVenti Vám poskytnou celoroční bezplatné větrání a odvlhčování. Příjemný rozdíl pak poznáte nejen při příjezdu na chatu či chalupu, ale i při trvalém pobytu v objektu.

Ukázková reference – SolarVenti SV2 na stěnu chaty.Ukázková reference – SolarVenti SV7 na střeše rodinného domu.Ukázková reference – SolarVenti SV14 na střechu provozovny.

SolarVenti Vám mohou pomoci s vlhkostí a klimatem uvnitř domu a zároveň Vám i přispějí na vytápění. Po celý rok, bez údržby, pokaždé když slunce svítí – i třeba jen trochu Vám SolarVenti bude do domu, chaty či chalupy posílat zdarma vlažný a suchý vzduch. Zároveň také vytlačí použitý, vlhký vzduch ven. Např. solární panel SV30 při slunečním svitu dovnitř vhání 100 – 150 m3 vzduchu za hodinu. Vháněný vzduch v tomto případě je temperovaný o 40° C oproti venkovní teplotě.

VIDEO YouTube – reportáž

Vlažný vzduch ze solární ventilace si poradí s vlhkostí a pomůže Vašemu vnitřnímu klima tak rychle, že návratnost počáteční investice pro Vaši chatu či chalupu může být i méně než 2 roky. A to hlavně proto, že  temperování, odvlhčování a ventilace solárním panelem Vám umožňuje stáhnout nebo zcela vypnout topení v chatě či chalupě v době Vaší nepřítomnosti.

Větrání zdarma pro všechny

Jakmile začnou sluneční paprsky dopadat na solární kolektor, začnou rychle ohřívat vzduch v panelu, který je umístěný buď na střeše nebo na zdi. Po krátké chvilce se spustí sluncem poháněný ventilátor a ten pak dovnitř objektu vpouští temperovaný vzduch

SolarVenti-návod k montáži na zeďSolarVenti-návod k montáži na střechu

Příslušenství – Talířový ventil se servopohonem

Ventil tedy zabraňuje průvanu studeného vzduchu ve chvíli, kdy panel nepracuje. Eliminuje riziko kondenzace vody v kolektoru. Ventil sám o sobě je méně hlučný než zpětná klapka a také snižuje hluk z venkovního prostředí. Díky svému tvaru a proporcím zvyšuje oproti zpětné klapce průtok vzduchu o 20-30%. Je nezávislý na elektrickém rozvodu protože je poháněn servopohonem je napájen 9V baterií.

Pokračujte na