domeček
ŠETŘETE PENÍZE I PŘÍRODU! ZAČNĚTE S NÁMI.

SOLÁRNÍ LAMPY

Komunikace

Pro města či obce elegantní řešení, které ušetří finance a je šetrné k životnímu prostředí.

Zahrady

Kvalitní funkční zahradní osvětlení do zahrad či parků bez nutnosti elektrického připojení.

Reference

Podívejte se na galerii referencí námi instalovaných solárních lamp a co o nás psali jinde.

Novinka v ČR funguje již na několika místech

Firma SVP solar, s.r.o. prodává a instaluje v České republice novinku, prozatím známou zejména v západní a jižní Evropě, USA či na Blízkém východě. Jedná se o solární lampy vhodné pro cyklostezky, chodníky, parkoviště, parky a dokonce i běžné ulice.

Napsali o nás:

Naše solární lampy veřejného osvětlení již svítí na několika místech v České republice, další instalace se připravují. Přesvědčte se i Vy, že lampy SVP solar opravdu fungují, a přijďte se podívat k nám do firmy, kde ji máme připravenu k prohlédnutí.

Níže najdete výběr z článků, které o našich lampách napsala média.

Hlavní výhody

• žádná elektropřípojka (ušetří značné náklady na výkopy, kabeláž)
  • žádné provozní náklady (elektřina ze Slunce je zadarmo)
  • dlouhodobě ekonomicky výhodnější než tradiční pouliční lampy
  • ekologie – provoz osvětlení je 100% šetrný k životnímu prostředí
  • dlouhá životnost svítidel (LED svítidla až 100.000 hodin)
  • elegantní a moderní design
  • nezávislý režim provozu (fotobuňky, omezený výkon uprostřed noci)
  • evropský výrobek

Aplikace

• cyklostezky, chodníky, pěší zóny
  • cesty v parcích
  • rozlehlé soukromé zahrady
  • průmyslové areály
  • parkoviště, odstavné plochy
  • zastávky MHD
  • jakákoliv místa mimo zástavbu či mimo dosah připojení na elektřinu

Osvětlení budoucnosti

Naše solární lampy jsou určeny zejména pro veřejné osvětlení a jsou navrhovány s ohledem na platné normy, hygienické požadavky a také moderní design. Investor má proto jistotu, že výsledný efekt bude dostatečný a osvětlení splní daný účel.

Zima

Na fotografiích se můžete přesvědčit, že naše lampy fungovaly i v tuhé zimě 2010/11, kdy na nich několik dní ležel sníh. Jednu funkční lampu si můžete prohlédnout například i v Praze-Kunraticích.

Jaro

Firma SVP solar, s.r.o. nabízí v České republice novinku, prozatím známou zejména v západní a jižní Evropě, USA, v Číně či na Blízkém východě. Jedná se o solární lampy vhodné pro cyklostezky, chodníky, parkoviště, parky a dokonce i běžné ulice.

Hlavní výhody solárního osvětlení:

• žádná elektropřípojka (ušetří značné náklady na výkopy, kabeláž, …)
  • žádné provozní náklady (elektřina ze Slunce je zadarmo)
  • dlouhodobě ekonomicky výhodnější než tradiční pouliční lampy
  • ekologie – provoz osvětlení je 100% šetrný k životnímu prostředí
  • dlouhá životnost svítidel (LED svítidla až 100.000 hodin)
  • elegantní a moderní design
  • nezávislý režim provozu (fotobuňky, omezený výkon uprostřed noci, …)

Solárními světly můžete osvětlit:

• cyklostezky, chodníky, pěší zóny
  • cesty v parcích i soukromých zahradách
  • průmyslové areály
  • parkoviště, odstavné plochy
  • zastávky MHD
  • jakákoliv místa mimo zástavbu či mimo dosah připojení na elektřinu

Nejběžnějším a nejznámějším typem solárního osvětlení jsou zahradní lampičky všeho druhu či malá parková orientační světla. Jiným využitím mohou být například běžná domácí světla na chatě bez připojení na veřejnou síť. Další potenciál nalézá solární energie na silnicích, kde již dnes často oživuje osvětlení přechodů, bezpečnostních cedulí a jiných bezpečnostních prvků.

Naše solární lampy jsou určeny zejména pro veřejné osvětlení a jsou navrhovány s ohledem na platné normy a hygienické požadavky. Investor má proto jistotu, že výsledný efekt bude dostatečný a osvětlení splní daný účel.

Na druhou stranu je třeba dodat, že ne vždy a všude musí být solární lampy optimálním řešením. Například zalesněné či jinak zastíněné plochy nelze touto technologií často osvětlit. Podobně nevhodné by bylo umístění sluneční lampy například tam, kde již v trase je připravena elektropřípojka pro veřejné osvětlení. Ztratila by se tak velká výhoda, tedy úspora nákladů na povolení, výkopy a kabeláž.