domeček
ŠETŘETE PENÍZE I PŘÍRODU! ZAČNĚTE S NÁMI.

ČESKÉ KOLEKTORY RMS

Jsme oficiálním partnerem českého výrobce teplovzdušných panelů RMS. Kolektory RMS vás zbaví vlhkosti ve vašem objektu, a to bez dalších nákladů. Tyto panely vám pomohou při temperování objektu    s vynaložením nulových prostředků. Systém může být nainstalován i svépomocí a šetřit tak ještě více, zvládne to každý. Systém je navržený tak, aby instalace byla co nejjednodušší.

Nevíte, jak tento systém funguje, potřebujete poradit s výběrem panelu, nebo technickým řešením? Zavolejte nám a domluvte si schůzku, rádi vám poradíme.

Hlavní funkce teplovzdušného solárního kolektoru

Přitápění

V závislosti na intenzitě slunečního záření ohřívá vnitřní klima objektu řízeným průběhem teplovzdušného proudění.

Větrání

Mění skladbu vnitřního klimatu navazujícího prostoru, a to větráním díky přívodu filtrovaného a již i ohřátého čerstvého venkovního vzduchu.

Odvlhčování

Vysušující účinek je druhotným efektem dlouhodobého větrání, vyšší cirkulace přirozeného proudění i odvádění vzduchu s vyšší relativní vlhkostí.

Filtrování

Vzduch, který je vháněn do interiéru je filtrován a ohříván.

Můžeme pro Vás něco udělat? Rádi pro Vás připravíme nabídku.