FITCRAFT ENERGY

SAVEBOX HOME je jedinečné řešení, které obsahuje všechny části fotovoltaické elektrárny uvnitř domu. Po nabití je jím možno napájet elektrické spotřebiče stejně jako z pevné elektrické sítě, ovšem vlastní elektřinou zdarma. Baterie se nabíjejí pouze z fotovoltaických panelů.

Toto ojedinělé české řešení, jediná skříň s atraktivním designem obsahuje švýcarský střídač Studer, akumulátorové bloky s nejmodernější technologií LiFePO4, MPP tracker Victron, bateriový management, systém pro zamezení přetoku do sítě – možno připojit k distribuční síti zjednodušeným způsobem (tj bez povolení správce sítě), rozhraní pro vzdálený přístup pro diagnostiku a monitoring (pro uživatele i instalační firmu- v ceně zařízení), nastavení a obvody pro přednostní napájení vybraného spotřebiče a AC/DC jištění.

Na tento produkt je možné uplatnit dotaci Nová Zelená Úsporám. Výše dotace je 75 000 a 105 000 Kč na pořizovací náklady.

V naší nabídce jsou boxy ve dvou verzích:

SAFEBOX Home 4,5

SAFEBOX Home 7,5

• Optimalizováno pro oblast dotace C3.5 a C3.6
  • Vše předem sestaveno do jediné skříně – montážní firma nic nenavrhuje, připojí se pouze FV panely
  • Velmi dlouhá životnost baterií – přes 4000 cyklů (cca 11let)
  • Variantu Home 4,5 lze doplněním akumulátorů později rozšířit na variantu Home 7,5
  • Jednotky lze řadit do kaskády a sestavit tak třífázovou elektrárnu
  • Technologie NFC- načtení dat přiložením smartphonu
  • Indikace energetických toků na panelu jednotky
  • Záruka 5let na výrobek i kapacitu baterií a za příplatek prodloužení záruky na 10let
  • Funguje nezávisle na síti, při výpadku funguje jako záložní zdroj, v tomto režimu odpojí silné spotřebiče