Letošní ročník největšího solárního veletrhu na světě dokázal velký potenciál a růst celého odvětví.

Naší firmě se v průběhu konání akce podařilo uzavřít několik zajímavých kontraktů a v neposlední řadě posbírat nejaktuálnější informace z oboru.

Výstavy se zúčastnilo přes 60 tisíc návštěvníků ze 150-ti zemí, kteří měli možnost shlédnout stovky prezentací v devíti obřích halách. K vidění byla nepřeberná škála tradičních výrobků z fotovoltaiky i solární termiky, ale také několik světových novinek, které mohou v budoucnosti určovat směr dalšího vývoje.

Vedle již delší dobu propagovaných fotovoltaických fólií, integrovaných střešních a fasádních systémů či koncentračních technologií mohli návštěvníci vidět například i zařízení kombinující výrobu elektřiny s ohřevem vody, což může být zajímavé zejména pro využití v domácnosti.

Protože neustále sledujeme vývoj a výzkum v oblasti solárních technologií, můžeme svým zákazníkům poskytovat profesionální služby a nejlepší výrobky s dlouhodobou perspektivou.

Příští ročník Intersolar 2010 proběhne opět v Mnichově v termínu 9.-11.6.2010.