domeček
ŠETŘETE PENÍZE I PŘÍRODU! ZAČNĚTE S NÁMI.

FOTOVOLTAIKA NA RODINNÝ DŮM

Pražská energetika (PRE) vydává ve většině případů kladná stanoviska k připojení FV výrobny na střeše do 30-ti kWp. Distributoři ČEZ a EON vydávají souhlas podle možností v dané lokalitě.

Pokud chcete žádost a realizaci vyřídit na klíč za zvýhodněné ceny, obraťte se co nejdříve na naše obchodní oddělení.

Vzorová nabídka

FVE-vzorová-nabídka

Solární elektrárny pro domácnosti využívají obnovitelný zdroj energie a jsou tak šetrné k životnímu prostředí. Investice do domácí fotovoltaické elektrárny (FVE) se jednoznačně vyplatí. Nejen že jeho provozem přispíváte k ochraně přírody a snižujete například produkci skleníkových plynů, ale zejména šetříte na účtech za elektřinu a získáváte stabilní příjem po dobu 20-ti let díky státem garantovaným výkupním cenám.

Proč solární elektrárna?

Aktuální orientační cena za 1kWp na klíč = 38 až 45 tis Kč !!!

Co byste měli vědět předem?

• Lokalita (množství slunečního záření se v různých částech ČR mírně liší)
  • Orientace využitelné plochy (měla by být přibližně na jih ± 45%)
  • Sklon střechy (ideální je cca 35° ± 10°, nebo plochá střecha)
  • Možnost připojení nového zdroje elektřiny do distribuční soustavy.

Návrh a kalkulace návratnosti zdarma

Chcete-li zdarma vypracovat cenovou nabídku včetně zjištění energetické výtěžnostia několika variant finančních kalkulací návratnosti investice, vyplňte prosím poptávkový formulář nebo se přímo obraťte na naši společnost.

Stavebnice – vlastní montáž

Pro domácí kutily a šikovné ruce nabízíme stavebnici FVE – návrh komponentů pro vlastní montáž na míru. Poskytneme Vám veškeré komponenty pro systém s požadovaným výkonem, instalaci a připojení si zajistíte sami.

Připojení k síti

Možnost připojení fotovoltaické elektrárny do rozvodné sítě Vám v případě zájmu ověříme u distribuční společnosti (ČEZ / E.ON / PRE) podáním Žádosti o připojení výrobny elektřiny.

Pokud máte zájem o vyřízení kompletní žádosti, vyplňte jednoduchou tabulku a pošlete podepsaný souhlas vlastníka a plnou moc. (formulář ke stažení ZDE)  Vše ostatní zařídíme my. Zasláním vyplněných dokumentů souhlasíte s poplatkem za vyřízení 1500Kč včetně DPH. Jakmile s Vámi ale podepíšeme smlouvu o dílo, poplatek Vám vrátíme nebo započteme.

Fotovoltaika integrovaná do střechy a fasád (BIPV)

Ukázky najdete ZDE.